program3

Doneaza haine, incaltamine si alte lucruri

noiembrie 12th, 2013 | admin

Ajuta, printr-un mic efort, ca si persoanele institutionalizate cu dizabilitati sa aiba lucruri personale. Doneaza lucruri bune pe care nu le mai folosesti.

Persoanele de care ne ingrijim au trait vremuri in care nu aveau nimic al lor. Nu aveau lucruri personale, nici macar obiecte de igiena personala.

De cand administram cele opt locuinte protejate, iar acum Centrul Cadea, facem tot posibilul ca fiecare persoana sa aiba haine proprii, incaltaminte personala si adecvata sezonului, materiale de igiena personala si curatenie sau alte obiecte necesare. Insa, nu reusim de fiecare data.

Facem pe aceasta cale un apel tuturor celor care, din diverse motive, nu mai folosesc anumite lucruri, haine sau incaltaminte care se află inca in stare buna de folosire. Semenii nostri aflati in situatii speciale au nevoie de sprijin si in acest domeniu. Doar cu ajutorul vostru putem sa oferim oamenilor de care ne ocupam un sentiment de valoare, de siguranta – ca anumite lucruri sunt doar ale lor, sentimentul ca si ei conteaza.

Acesti oameni sunt parte din viata noastra. Viata noastra ar fi mai saraca fara ei. Fa sa conteze si pentru altii faptul ca tu ai!

Ajuta-i acum!

1. Vreau sa donez niste haine in Craiova. Unde as purtea sa le duc?

• Multumim pentru interesul dumneavoastra in a sprijinii persoanele care se afla in situatii dificile.
      Ajutorul dumneavoastra este important pentru noi. Locatiile noastre se afla in Oradea, fapt pentru care va rugam, daca e posibil, sa trimiteti donatiile prin posta sau curier. Noi am putea sa suportam costurile de transport prin curier. Va multumim pentru generozitate.
      Emil Cuc, manager.

• Buna ziua,
        Ma numesc Iulia Chirea sunt din Bucuresti si as dori mai multe detalii despre activitatea dvs. pentru sediul din Oradea, cum va putem ajuta si mai ales cum va putem contacta…
        Dispunem de lucrusoare pentru copii; dar sunt sigura ca nu numai acestea va sunt nevoile…
        Cu prietenie,
        i.

• Buna Iulia,
          iti multumim din suflet pentru intentia ta. Ne bucuram foarte mult ca avem printre noi oameni care se gandesc la semenii lor aflati in situatii mai grele. Asociatia noastra se ocupa cu tineri, persoane adulte cu dizabilitati. Nevoile lor sunt mari, au nevoie, in special, de intelegere, sustinere si insotire in situatii dificile, dar si de bunuri necesare pentru viata de zi cu zi: imbracaminte, incaltaminte, diferite obiecte de uz casnic, mobilier etc.. Avem peste 100 de persoane cu dizabilitati intelectuale, psihice, de vedere sau asociate care locuiesc la noi. Administram opt locuinte protejate pentru persoane cu dizabilitati, in care locuiesc 59 de tineri si un centru, CITO Cadea, in care locuiesc 50 de tineri. Alti 10 tineri cu dizabilitati au iesit din forma institutionalizata si locuiesc independent in locuinte inchiriate in oras, iar noi ii asistam in sistem ambulator, adica ii vizitam saptamanal, si ii sprijinim in a se integra mai usor.
          Distanta dintre noi este destul de mare insa poate fi depasita daca ne dorim ceva cu adevarat. Daca ai lucruri, care crezi ca ar mai putea fi folosite, te rugam sa ni le trimiti prin curier.
          Multumim frumos pentru intentia ta.
          Cu deosebit respect,
          Emil Cuc,
          manager Asociatia Alsterdorf

2. Buna ziua aveti numarul meu 0768621995 , sunati-ma cand puteti vreau sa fac o donatie ! Multumesc

3. Buna seara. As dori sa donez si eu haine, si alte lucruri, doar ca sunt din Targu-Mures si nu stiu cum as putea face ca aceste lucruri sa ajunga la dumneavoastra. As vrea din tot sufletul sa fiu voluntar, doar ca nu cred ca sunt si filiale in Targu-Mures. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu transportul hainelor si altor lucruri catre dumneavoastra. Multumesc si Doamne ajuta!

4. Buna ziua,

As vrea sa donez haine de dama, măsura S si haine bărbătești, măsura M. Sunt din București. Cum as putea sa procedez?

Mulțumesc,
    Angela

5. Buna ziua,

Dorim sa donam haine de dama si parbati, unele nepurtate.
    Dati-ne, va rugam, o adresa din Bucuresti unde la-am putea depune, sau variante.
    Telefoane: 0724245350 ; 0722556449

Va multumim!

• Bună ziua,
      va multumim din suflet pentru intenţia dumneavoastră de a sprijinii persoanele de care organizaţia noastră se ocupă. Sediul nostrum este in Oradea, Calea Mareşal A. Averescu nr.7, 410052, Oradea. Rugămintea noastră ar fi să ne trimiteţi donaţiile prin curier, dacă nu vă cerem prea mult.
      Mulţumim.
      Echipa Alsterdorf.

• Buna ziua,

Va trimit si eu prin fan curier o serie de produse, incaltaminte si haine.

Numai bine,
        Dragos Popescu

• Buna ziua.
        Sunt din Gorj si doresc sa donez haine de dama si bărbați, pot trimite pe adresa mentionata de Admin??, Aveti si copiii mici??

• Dragă doamnă,

mulţumim frumos pentru gestul dumneavoastră de a sprijini semenii noştri aflaţi în nevoie.

Da, vă rugăm să trimiteţi lucrurile pe adresa organizaţiei: Oradea, Calea Mareşal A. Averescu nr.7, 410052.

Mulţumim din suflet,

Emil Cuc,

manager Asociaţia Alsterdorf

6. Buna ziua,

Imi doresc sa donez niste articole vestimentare pe care un le mai port. Locuiesc in Pitesti? Exista punct de colectare aici?

7. Buna ziua, am multe haine de fete de donat marimi de la s la l multe nepurtate, as vrea sa le donez cat mai repede, sunt din oradea pe ce adresa si cui ma pot adresa.
    Multumesc anticipat!

8. Buna seara
    as vrea sa fac o donatie in Bucuresti…ma puteti ajuta?, eventual indicati o adresa, contact?
    multumesc, tel 0728642329

9. Buna seara
    as vrea sa donez haine si incaltaminte din Bucuresti…imi puteti da o adresa sau un contact?
    multumesc
    adriana 0729642329

• Stimată doamnă Bîrzan,

mulţumim frumos pentru intenţia dumneavoastră. Suntem onoraţi să colaborăm cu persoane ca dumneavoastră.
      Adresa noastră: Oradea, Calea Mareşal A. Averescu nr. 7, 410052, Bihor.

Mulţumim din suflet,
      Emil Cuc

10. Buna seara, as dori si eu sa donez niste haine pentru adulti, in stare foarte buna, unele lucruri fiind chiar noi. Am inteles ca le pot trimite prin fan curier la adresa:Oradea, Calea Mareşal A. Averescu nr. 7, 410052, Bihor.Eu sunt din Bucuresti, mai exista si alta modalitate de a trimite lucruri?Va multumesc.

11. Buna ziua as avea de donat niste haine cand pot sa vin si unde ? scrietimi pe emailul meu va rog! Va multumesc!

12. Buna, as dori sa donez haine din Vaslui cum va pot contacta?

13. Bună seara
    Numele meu este Hamza Andreea Ioana și mi-ar face o deosebită plăcere să fac parte din echipa Alsterdorf pentru ca împreună să ajutăm la construirea unei lumi mai bune.

14. Buna ziua,
    Am mai multe haine si incaltaminte pt adulti pe care as dori sa le donez. Aveti punct de colectare si in Craiova?

15. Buna ziua , Imi puteti spune va rog unde se pot dona hainele in Oradea? Va multumesc.

16. As dori si eu sa donez niste haine.Spuneti’mi la ce adresa le pot trimite sau cum se procedeaza.Sunt din Rm.Valcea.Va multumesc.

17. Buna avem 2 saci de haine in conditie buna si am dori sa ii donam, cum putem?

18. Buna ziua,

Am cateva haine de dama pe care as vrea sa le donez -masura S/M. Camasi, fuste, rochii etc. Imi puteti da adresa de livrare ( in cazul in care primiti astfel de donatii ).

Multumesc, Dana