program2

Sprijina proiectele Asociatiei Alsterdorf

noiembrie 12th, 2013 | admin

Sprijina, prin donatiile tale, imbunatatirea conditiilor de viata ale semenilor tai pentru care acasa inseamna institutia in care au internati.

Imbunatatirea conditiilor de viata a persoanelor institutionalizate cu dizabilitati este unul din scopurile actiunilor noastre.

Inca de la inceputul activitatii noastre punem accent pe starea de bine a locuitorilor din centrele pentru persoanele cu dizabilitati. Este greu sa schimbi ceva de unul singur. De aceea am avut şi aven nevoie in continuare de sprijin financiar.

Poti decide sa donezi pentru tinerii din locuintele protejate din Oradea sau Sacueni sau pentru cei care locuiesc in Centrul de la Cadea.

Daca ai citit despre serviciul de asistenta socio-pedagogica la domiciliu oferit persoanelor cu dizabilităţi intelectuale sau psihice ai observat ca exista persoane care au nevoi speciale, iar autoritatile responsabile nu le ofera nimic in acest sens. Asociatia Alsterdorf, prin echipa sa de asistenti, ofera acest serviciu persoanelor cu dizabilitati care doresc sa paraseasca institutiile. Asistentii ofera timpul si experienta lor acelora pentru care sprijinul din partea statului a luat sfarsit. Costurile acestui serviciu sunt acoperite din donatii de la persoane private.

Avem mare nevoie de ajutorul tau. Doneaza pentru ca semeni de-ai nostri, cu nevoi speciale sau aflati in situatii de risc, sa poata duce o viata cat se poate de apropiata de cea normala! Nu fii nepasator, fa ca starea ta de bine sa fie simtita si de cei care nu au avut pe nimeni aproape! Ajuta-i cu cat poti!

Doneaza aici.