involved one

Te asteptam sa te alaturi echipei de voluntari

noiembrie 12th, 2013 | admin

Foloseste parte din timpul tau in folosul celor care au nevoie de ceea ce stii sau poti face tu. Da o mana de ajutor semenului tau aflat in nevoie.

Empatia sociala se manifesta, printre altele, prin dedicarea unei parti din timpul propriu in folosul semenului nostru. Mai ales cand semenul nostru se afla intr-o situatie cu nevoi speciale.

Empatia si spiritul civic ii determina pe oameni sa fie mai aproape de oameni. De empatie si spirit civic sunt condusi si cei opt colegi de-ai nostri, care presteaza munca voluntara in locuintele noastre. Oamenii care fac voluntariat in unitatile noastre se bucura de respect, sprijin si colaborare din partea angajatilor nostri. Persoanele cu dizabilitati ii respecta si se implica cu placere in activitatile organizate de ei. Noi suntem bucurosi si profund recunoscatori de ajutorul pe care il primim din partea lor. Doar asa putem fi o echipa mixta si, in acelasi timp, complecta.

Albert Camus spunea in romanul sau, „Ciuma”: „este o rusine sa fii fericit de unul singur!”.  Ganditi-va unde am fi acum daca ne-am ghida dupa aceasta idee.  Oamenii au nevoie de ajutor. Noi avem nevoie de ajutorul tau. Decide sa te implici in sprijinirea celor de langa tine. Poti face mai mult decat crezi pentru ei. Nu lasa pe altul sa-ti ia locul pe care crezi ca il meriti in echipa Alsterdorf. Te asteptam cu drag si cu deosebit interes sa te implici intr-unul dintre domeniile in care noi activam.

Ne poti contacta aici.

12 Comments

1. Buna ziua imi doresc de mult timp ca putinul timp liber ce il am sa il acord oamenilor nevoiasi
    doresc sa stiu daca pot participa la diverite proiecte de ajutorare
    Va multumesc

• Stimate domnule Lazăr George
      Ne bucurăm să auzim de intenţia dumneavoastră. Beneficiarii serviciilor noastre au nevoie de persoane ca dumneavoastră, deschise, empatice, sensibile la nevoiele celor din jur. Vă aşteptăm cu deosebit interes la biroul nostru din Oradea, Calea Mareşal A. Averescu nr.7 sau să ne contactaţi telefonic la numărul: 0359-412158.
      Mulţumim pentru intereseul acordat.
      Emil Cuc,
      manager.

2. Doresc sa ma implic, in timpul meu liber (luni-vineri, dupa 18 sau sambata, duminica – 3-4 ore) la ajutorarea oamenilor de care va ocupati. As putea sa ma implic, in principal, prin motivarea lor, cresterea gradului de incredere in sine, prin dezvoltarea abilitatilor lor de autocunoastere si prin demersuri pentru incluziunea in piata muncii.
    Multumesc
    Florentina

3. Buna ziua!
    Doresc sa fiu voluntariat ca sa ajut oamenii nevoiasi din timpul meu liber vreau sa fac un dar.

Va multumesc!

4. Doresc sa ajut cum pot unde este nevoie. Sunt din Constanta , daca se poate sa imi spuneti cum as putea sa fac sa ajut in Constanta. Multumesc!

• Stimată doamnă,
      mulţumim pentru interesul dumneavoastră în a sprijini activităţile cu persoanele aflate în dificultate. Activitatea noastră se desfăşoară în judeţul Bihor. Sunt convins că şi în Constanţa sunt ONGuri care au ca scop sprijinirea persoanelor aflate în nevoie, îmi vine în minte Fundaţia Alături de voi, organizaţie cu care am avut câteva activităţi commune.
      AJOFM Constanţa deţine un centru de informare, consiliere şi mediere în muncă pentru persoanele cu dizabilităţi, la înfiinţarea căruia şi la specializarea personalului am colaborat şi noi şi cred că ar avea nevoie de voluntari.
      Sper ca informaţiile mele să vă fie folositoare.
      Succes!

Emil Cuc,
      manager Asociaţia Alsterdorf

5. Buna ziua!Imi doresc ca in timpul liber sa am alatur acestei echipe pentru a ajuta oamenii nevoiasi si cu dezabilitati!

• Ne bucuram nespus pentru intentia dumneavoastra de a va implica in sprijinirea persoanelor care au mare nevoie de noi.
      Va asteptam cu drag la biroul nostrum din Oradea, Calea Maresal Averescu nr.7 sau sa ne contactati la tel: 0359.412158.
      Eventual trimiteti-ne dumneavoastra datele si va contactam noi.
      Emil Cuc
      manager Asociatia Alsterdorf

6. Buna ziua,ma numesc Daniela si va scriu din jud Alba miar face o deosebita placere sa ma implic in timpul meu liber in ceea ce faceti dumneavoastra si miar placea de asemnea sa fac parte din aceasta echipa.

• Bună Daniela,
      activitatea nostră se desfășoară în județul Bihor. Ne pare foarte rău că există distanță așa mare între noi. Poate găsești în zona ta organizații cărora poți să li te alături. Îți dorim succes.
      Emil Cuc

7. Sunt din Stei,

credeti ca am putea sa va ajutam cu ceva de aici din Stei? Un proiect, o adunare de fonduri, de lucruri, de jucarii,de rechizite….orice!

Numai bine,
    Cristina

8. Buna ziua!
    Vreau sa devin voluntar in orasul meu Rm.Valcea vreau sa ajut oamenii nevoiasi cu ce pot.

Va multumesc!