involved one

Te asteptam sa te alaturi echipei de voluntari

noiembrie 12th, 2013 | admin

Foloseste parte din timpul tau in folosul celor care au nevoie de ceea ce stii sau poti face tu. Da o mana de ajutor semenului tau aflat in nevoie.

Empatia sociala se manifesta, printre altele, prin dedicarea unei parti din timpul propriu in folosul semenului nostru. Mai ales cand semenul nostru se afla intr-o situatie cu nevoi speciale.

Empatia si spiritul civic ii determina pe oameni sa fie mai aproape de oameni. De empatie si spirit civic sunt condusi si cei opt colegi de-ai nostri, care presteaza munca voluntara in locuintele noastre. Oamenii care fac voluntariat in unitatile noastre se bucura de respect, sprijin si colaborare din partea angajatilor nostri. Persoanele cu dizabilitati ii respecta si se implica cu placere in activitatile organizate de ei. Noi suntem bucurosi si profund recunoscatori de ajutorul pe care il primim din partea lor. Doar asa putem fi o echipa mixta si, in acelasi timp, complecta.

Albert Camus spunea in romanul sau, „Ciuma”: „este o rusine sa fii fericit de unul singur!”.  Ganditi-va unde am fi acum daca ne-am ghida dupa aceasta idee.  Oamenii au nevoie de ajutor. Noi avem nevoie de ajutorul tau. Decide sa te implici in sprijinirea celor de langa tine. Poti face mai mult decat crezi pentru ei. Nu lasa pe altul sa-ti ia locul pe care crezi ca il meriti in echipa Alsterdorf. Te asteptam cu drag si cu deosebit interes sa te implici intr-unul dintre domeniile in care noi activam.

Ne poti contacta aici.