Doneaza haine, incaltamine si alte lucruri

noiembrie 12th, 2013 | admin

Ajuta, printr-un mic efort, ca si persoanele institutionalizate cu dizabilitati sa aiba lucruri personale. Doneaza lucruri bune pe care nu le mai folosesti.


Persoanele de care ne ingrijim au trait vremuri in care nu aveau nimic al lor. Nu aveau lucruri personale, nici macar obiecte de igiena personala.

De cand administram cele opt locuinte protejate, iar acum Centrul Cadea, facem tot posibilul ca fiecare persoana sa aiba haine proprii, incaltaminte personala si adecvata sezonului, materiale de igiena personala si curatenie sau alte obiecte necesare. Insa, nu reusim de fiecare data.

Facem pe aceasta cale un apel tuturor celor care, din diverse motive, nu mai folosesc anumite lucruri, haine sau incaltaminte care se află inca in stare buna de folosire. Semenii nostri aflati in situatii speciale au nevoie de sprijin si in acest domeniu. Doar cu ajutorul vostru putem sa oferim oamenilor de care ne ocupam un sentiment de valoare, de siguranta – ca anumite lucruri sunt doar ale lor, sentimentul ca si ei conteaza.

Acesti oameni sunt parte din viata noastra. Viata noastra ar fi mai saraca fara ei. Fa sa conteze si pentru altii faptul ca tu ai!

Ajuta-i acum!

25 Comments

Lasă un răspuns

Required fields are marked *.