noiembrie 20

Posted by: admin

Începând cu luna noiembrie 2014, Asociaţia Alsterdorf, în colaborare cu Centrul Comercial ERA Park, a demarat o activitate nouă.

Aceea de a promova produsele confec┼úionate de c─âtre persoanele cu dizabilit─â┼úi, ├«n cadrul atelierelor de activit─â┼úi ocupa┼úionale din Oradea, S─âcueni ┼či Cadea.

Toate produsele sunt confec┼úionate sau ornate manual de c─âtre persoanele cu dizabilit─â┼úi intelectuale sau psihice, care locuiesc ├«n unit─â┼úile Asocia┼úiei Alsterdorf. Oferim astfel o palet─â bogat─â de obiecte decorative: lum├ón─âri de diferite forme, m─ârimi ┼či culori, s─âpunuri, tablori din semin┼úe, sticle ornamentale, br─â┼ú─âri, globuri sau farfurii ornamentale.

Ca noutate, prezent─âm produse confec┼úionate de c─âtre locuitorii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupa┼úional─â din Cadea, ├«n cadrul atelierelor de crea┼úie sau lemn─ârie: suporturi pentru rola de ┼červe┼úele de buc─ât─ârie, suporturi de ghivece de flori, pahare ┼či sticle ornamentale. Toate acestea sunt confec┼úionate sau ornate manual sub ├«ndrumarea instructorilor.

La stand ve┼úi ├«nt├ólni at├ót colegi de-ai no┼čtri, care v─â vor prezenta produsele ┼či povestea de succes care st─â ├«n spatele fiec─âruia, c├ót ┼či persoane cu dizabilit─â┼úi care sunt implicate direct ├«n producerea acestor obiecte. To┼úi vor fi deosebi┼úi de ├«nc├ónta┼úi s─â v─â ├«nt├ólneasc─â ┼či s─â v─â povesteasc─â despre activitatea lor.

Vă invităm cu drag să ne vizitaţi.

Las─â un r─âspuns